Få långt hår snabbt

I sagans värld är förmodligen den mest kända karaktären med väldigt långt hår Rapunzel. Och även om korthårigt är snyggt så tycker många också om att ha långt hår. Dock tar det ganska lång tid att odla. Vissa kan inte ens få långt hår naturligt eftersom de till exempel har färgat och behandlat sitt hår för mycket.

170-hårförlängning-skönhetOavsett vilken anledning som ligger bakom att du vill ha långt hår så finns möjligheten i dag att få det snabbt och lätt om du är villig att lägga ner lite pengar på det. Kanske har du som sagt färgat ditt hår väldigt mycket så att ditt hår inte längre växer sig särskilt långt eller så kanske du har klippt av det och inte blivit helt nöjd med resultatet. Då kan en hårförlängning säkert få upp humöret igen!

Om hårförlängning

I dag finns det möjlighet att förlänga håret hos frisörer och olika salonger och ibland kan du också få tid hos en elev som utbildar sig. Då får du oftast ett lägre pris på grund av att det tar lite längre tid. När du gör en hårförlängning kan du räkna med att du kan ha den i tre till fyra månader. Det beror lite på vilken kvalitet ditt hår är av och självklart också hur du sköter om det.

Efter en tid kommer fästena att börja synas i takt med att håret växer och det brukar då vanligtvis vara efter ungefär tre månader. Om du gör en hårförlängning är det väldigt viktigt att du sköter om dina extensions så noggrant som möjligt.

Om du vill kan du också förlänga dina ögonfransar. Då limmas helt enkelt extra ögonfransar intill dina egna så att du får både längre och fler ögonfransar. Detta tar så klart lite tid i anspråk men det gör inte ont. Sedan gäller det att sköta sina nya ögonfransar och vara försiktig så att de inte trillar av onödigt fort.

Kändistips

En av de kändisar som ständigt bevakas är Kim Kardashian. Och det är fascinerande hur hon alltid kan stråla som hon gör. Om du vill kan du läsa mer om när Kim Kardashian ger skönhetstips där du får inspiration hur du kan förändra dina egna skönhetsrutiner. Dock är en del ganska självklara så som att du alltid ska tvätta bort ditt smink!